Algemene vragen over Blue LUST

Wordt Blue LUST vergoed door mijn verzekering? Blue LUST is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over Blue LUST. Kijk eerst of uw vraag bij de meest gestelde vragen staat voordat u contact met ons opneemt. Lees over het gebruik van Blue LUST, ingrediënten, uw bestelling, levering, betaalmethoden en andere vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemene vragen over Blue LUST

Wordt Blue LUST vergoed door mijn verzekering? Blue LUST is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.

Kan ik Blue LUST gebruiken in combinatie met medicijnen?

De ingrediënten van Blue LUST zijn 100% natuurlijk. Het gebruik is volledig veilig en verantwoord en heeft geen negatieve bijwerkingen. Het is niet bij ons bekend dat het gebruik van Blue LUST een negatieve invloed heeft op de werking van medicatie. Twijfelt u over het gebruik van Blue LUST? Raadpleeg dan uw arts.

Voor wie is Blue LUST geschikt?

Blue LUST is geschikt voor volwassenen met een leeftijd boven de 18 jaar. Blue LUST is bedoeld voor mannen en vrouwen die van meer lust en energie willen genieten tijdens de seks en het feesten.

Voor wie is Blue LUST niet geschikt?

Niet gebruiken bij: hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaat problemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Geen machine bedienen en niet deelnemen aan het verkeer. Niet langer dan 3 dagen aaneengesloten gebruiken. Als het effect te sterk wordt, neem dan suiker en/of vitamine C. Gebruik boven de 18 jaar. Houd dit product buiten het bereik van kinderen.

Is Blue LUST wel veilig? Zijn er eventuele bijwerkingen aan Blue Lust?

Blue LUST is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten welke geen negatieve bijwerkingen veroorzaken. Het gebruik van Blue LUST is volledig veilig en verantwoord. Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.

Welke ingrediënten zitten er in Blue LUST?

Blue LUST bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. De ingrediënten in Blue LUST zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtig middel.
Ingrediënten: Water, L-Arginine (40,5mg), L-Ascobinezuur (15mg), Cafeïne (30mg), Plasma gans, Alcohol (5%), Kleurstof.

Waar wordt Blue LUST gemaakt?

De ingrediënten van Blue LUST komen uit diverse delen van de wereld. Deze ingrediënten worden in Nederland samengevoegd tot een goed product met een krachtige werking.

Hoe lang kan ik Blue LUST bewaren na het openen?

Op de verpakking van Blue LUST is de uiterste houdbaarheidsdatum vermeld. Fabrikanten zijn verplicht om op hun etiket aan te geven tot wanneer een product geschikt is voor consumptie.

Wordt Blue LUST vergoed door mijn verzekering?

Blue LUST is geen geneesmiddel en wordt daarom niet vergoed door uw verzekering.