Lustopwekkend voedsel

Sinds het begin der tijden zijn mensen al op zoek naar middelen die de lust opwekken. Zo worden deze lustopwekkende eigenschappen aan verschillende soorten voedingsmiddelen toegedicht. Onzin of toch niet, je kan het zelf uittesten!

Een overzicht:

Chocolade
Heerlijk en je wist misschien al dat je favoriete snoep een lustopwekker is. In chocolade zit namelijk fenylethylamine, dit zorgt voor een gevoel van verliefdheid. Chocolade helpt ook ontspannen zodat je beter kan genieten.

Oesters
Oesters hebben een positief effect op het niveau van dopamine. Voor een gezond libido is dopamine erg belangrijk. De zink in oesters zorgt er voor dat de kwaliteit van het sperma verbeterd wordt. Zink heeft ook een stimulerende werking. Wat ook mooi meegenomen is dat ze lekker gezond zijn.

Asperges
Lekkere seks na het eten van asperges? Probeer het uit in asperges zit een stof asparaginezuur. Dit zorgt er voor dat je minder snel vermoeid wordt. Uithoudingsvermogen is natuurlijk essentieel bij een flinke vrijpartij. Ook zijn asperges rijk aan kalium, fosfor en calcium, stoffen die verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van je energieniveau. Eet er echter niet teveel van dit kan een tegenovergesteld effect hebben. Dat wil je natuurlijk niet

Tomaten
Ja ook deze lekkere groente kan wat betekenen voor je liefdesleven. Het vel van een tomaat bevat lycopeen, een kleurstof die helpt bij het behoud van een gezonde prostaat. Ook krijg je door het eten van tomaten veel vitamine A binnen dus lekker gezond!

Knoflook
Bij knoflook is het altijd belangrijk dat je allebei knoflook hebt gegeten, anders heeft je partner waarschijnlijk minder zin dan normaal. Knoflook bevat antioxidanten en zwavelhoudende stoffen. Ook bevordert het de bloedsomloop, dus goed voor opgewonden geslachtsdelen.

Truffels
Truffels zitten vol met proteïne en werden om die reden in verband gebracht met hun lustopwekkende eigenschap. Er is niet veel over bewezen maar wellicht de moeite waard.

Bananen
Een banaan kan je natuurlijk heel sensueel opeten maar dat is niet de enige lustopwekkende wat je er mee kunt doen. Bananen bevatten veel kalium, magnesium en vitamine B. Deze stoffen geven je lichaam meer energie. Bananen hebben ook het Bromelia Enzym dit zorgt voor een verhoging van het mannelijke libido.

Bestel Blue Lust online